kalkulator_tax

Skatteberegning.

Programmet inneholder skatteberegning, som viser beregnede skatter etter at endringer er foretatt og næringsinntekter er lagt til.

Ved innhenting av forhåndsutfylt selvangivelse fra Altinn, hentes det også data om innbetalt forskuddsskatt og foretatt forskuddstrekk.

 
FinaleSkatt_program

For personlige skatteytere

Programmet hjelper deg med selvangivelser for personlig næringsdrivende, og er fullt integrert med årsoppgjøret fra FINALE Årsoppgjør. Integrert mot Altinn ved å hente forhåndsutfylt selvagivelse og ved å sende inn den ferdige selvagivelsen med vedlegg til Skatteetaten via Altinn.

 
Du er her Forside » Produkter » FINALE Skatt

Finale Skatt har gjennom en årrekke utarbeidet selvangivelser samt skatteberegninger for personlig næringsdrivende og andre skatteytere. Finale Skatt er et brukervennlig program, som effektivt utarbeider alle nødvendige data som skal overføres til det offentlige. I tillegg til alle relevante ligningsskjemaer for selvstendig næringsdrivende, vil en selvfølgelig kunne hente preutfylte data fra Altinn.

Les mer om funksjonene i FINALE Skatt > > >

 

 

 

Ring oss gjerne på 4000 2215 for mere informasjon. Spør etter oss på salgsavdelingen så vil vi hjelpe deg. Eller så kan du benytte vårt kontaktskjema:

 
Post feedbackGi tilbakemelding